Dag 4 - Rondje voorstellen

03 november 2017 – Met trots presenteren we

Deze missie is uniek (en waarschijnlijk elke missie). De omstandigheden veranderen van tijd tot tijd, maar met een flexibel team als deze is de situatie onder controle. Het belangrijkste is dat onze ondersteuning en leiderschap met Randall Floyd als Mission Director en Sibrand Schepel als Medical Director en ervaren plastisch chirurg is gewaarborgd.

Met Kim Capps als Head Nurse hebben we een organisatietalent in ons midden die ons door de pre-, afterclinic en door operatiedagen leidt. Ze zorgt voor patiëntenprocedures en operationele planning in die dagen.

Gerard van Dalen is onze Quartermaster. Hij regelt alles, van opslag van het medische materiaal tot de ondersteuning van noodzakelijke ‘benodigdheden of evenementen’.

Voor en na de operaties worden de patiënten en hun verblijf verzorgd door Agnes Wolfkamp. Zij is de Ward Coördinator. Zij managed de zorgafdelingen (pre-operation en post-operation) en de ‘strikte’ naleving van de regels. Wanneer ze klaar zijn voor of na een operatie begeleidt Carry van Delden de patiënten en ouders tussen de Ward en de OR. Zij is die betrouwbare en vriendelijke verpleegster die de patiënten geruststelt.

In de tussentijd moeten patiënten nuchter zijn voordat ze geopereerd kunnen worden. Wachten is demotiverend en daarom zijn we zo blij met onze Recreation Therapist Dave Sanders. Hij zorgt dat ze hun dorst vergeten en laat ze niet verveeld raken. Bij Dave willen ze bijna niet meer weg… 

Onze Head Anesthesiologist Bridgett Payne neemt de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen in de OK. Zij satelliet tussen de operatietafels en coördineert de andere anesthesiologen Mark Symns en Pieter van Delden.

De tweede Plastic Surgeon is onze Anne Delaney. Ze is een begaafd chirurg die met precieze plastische chirurgie hazenlippen, open gehemelten en de verklevingen en pijn van littekens door brandwonden te lijf gaat.

In het geval van hygiëne worden schone en complete sets operatie instrumenten gesteriliseerd door Marie-José de Boer. Dit precieze werkje dat een essentieel onderdeel is van het operatieproces, is haar absoluut toevertrouwd. In de OK hebben we onze OR Nurses Lois Borie en Jeanne Kille. Ze staan ​​volledig in ter ondersteuning van de plastisch chirurgen en de operaties. Een stabiele eenheid.

De eerste die de patiënten zullen zien na hun operatie zijn onze Lead PACU Nurse Ligaya Agustin en PACU Nurse Marilyn Perkins. Jij zou bij hen toch ook wakker worden met een glimlach? 

In de fase voor en na de operatie controleert een kinderarts de toestand van elke patiënt en zorgt ervoor dat ze de benodigde medicatie krijgen. Onze geliefde Pediatrician is René Vreuls, met zijn vaderlijke uitstraling en verfijnde communicatie is hij ook de communicator naar ouders in complexe situaties.

Alles komt samen met de Head Medical Records Hans Adolfsen. Hij is punctueel en het orakel van de missie. Vraag hem zoveel je wilt, hij krijgt de gegevens op een rij met zijn ‘Wiki-admin-mediclopedia’.

En ik, Ruben Veldman, jouw Photojournalist / Floater, heb letters in een bepaalde volgorde geplaatst zodat ze hopelijk de foto’s ondersteunen.

 

Doneren